Nandu ÖKO kendős csatos babahordozó

Share
Grizzli, barna pántos
Azúrkék, drapp pántos
Nyersfehér, fekete pántos
29,900 HUF

A Nandu ÖKO Kendős Csatos babahordozó egy állítható terpeszű és állítható testmagasságú hordozóeszköz. A vállpántjai csatosak, keresztbe is csatolhatóak és 3 irányban állíthatjuk, igazíthatjuk a baba és a hordozó személy méretének megfelelően.

A derékpántja erős, kiváló minőségű csattal köthető a derék és a csípő közötti részre, ahol a hordozó személynek kényelmes.

A vállpántok és a derékpántok erős vászonanyagból készültek, a vállpántokban formatartó szivacs a derékpántban könnyű, erős és formatartó polifoam került.

Egyszerű, könnyű, tartós és kényelmes hordozóeszköz azoknak, akik nem akarnak kötni, viszont hordozni igen. Gyorsan felvehetjük és levehetjük, mindeközben nem lóg a földre.

Méretek: A születés pillanatától körülbelül 1,5 éves korig használható. Ajánlott elöl, csípőn és háton való hordozáshoz. Súlyhatár: 20 kg

A hordozó testrésze a Nandu ÖKO szövött hordozókendő anyagából készül. A comb résznél párnázott. A testrész hosszát és szélességét gomblyukas gumival tudjuk a baba méreteihez igazítani, melyet a párnázott combrésznél találunk és gombokkal tudjuk rögzíteni.

Összetétel: 100% pamut, belső: 100% polietilén, 100% poliészter, 100% poliuretán - ÖKO minősítésű alapanyag

Gyártó: Monapel

További információk a termékről és a hordozásról a gyártó honlapján.