Nandu Klasszikus megkötős hordozókendő (LL)

Share
Natural
Sziget
9,900 HUF

A megkötős hordozókendő a legsokoldalúbb és legölelősebb eszköz amiben hosszú távon sem megterhelő a hordozás. Minden gyermeket korának megfelelően és kényelmesen lehet hordozni benne, mert végtelen lehetőséget ad a kötésekre és tökéletesen tartja, öleli a babát. Szoptatni az elölhordozós és csípőn hordozós pozíciókban könnyen és diszkréten lehet. Ajánlott a születés pillanatától a hordozós kor végéig (kb. 3,5 éves korig) elöl, csípőn és háton való hordozáshoz. A kötéshez segítség, hogy a kendő közepét egy szövött címke jelzi.

Szélessége: 70 cm

Hosszúsága: 520 cm

A kendő különleges szövése miatt hosszában és széltében nem nyúlik, viszont keresztben kellően rugalmas. Ez teszi lehetővé, hogy minden ponton megtámassza a gyermeket, felvegye a szükséges formát, ne vágja a gyermek lábát, ugyanakkor ne ereszkedjen meg, ne lazuljon meg hordozás közben. Fontos ez az anyagtulajdonság a hordozó személy számára is, mert így nem vágja a vállat, hanem rugalmasan illeszkedik, egyenletesen elosztva a terhelést a vállon és a felsőtesten. A szövött kendőnek nincs súlyhatára, bármekkora súlyú gyermek hordozható velük.

A hordozókendő anyaga: Tiszta pamut. A szövését a hordozókendőket tanulmányozó ortopéd orvosok által nemzetközileg erre ajánlott szövéstechnikával készítik. A szövött kendők megfelelően támasztják a baba gerincét és biztonságosak. A kendők mosáskor 4–5 %-ot zsugorodnak.

Gyártó: Monapel

További információk a termékről és a hordozásról a gyártó honlapján.