Magyarinda Óriás csatos babahordozó

Share
Mókus
Kuvik
29,900 HUF

Könnyen föl és levehető hordozó, mely elsősorban olyan babáknak készül, akik már állnak (vagy majdnem). Bővítő kiegészítővel igazi társa lehet egy óvodásnak is. Terpesz szélessége 40 cm, legnagyobb magassága a vállpántoknál 40 cm, középen 49 cm. Magassága állítható. 6 – 20 kg-ig használható.

Több ponton állítható, hogy minél többféle testalkatra tökéletesen passzoljon, és a hordozós időszak minél nagyobb szakaszát lefedje. A Magyarinda csatos hordozóiban kisbabádat magad felé fordítva hordozd! Bátran választhatsz az elöl, háton vagy csípőn hordozás között is. Vállpántjait akár keresztezve is használhatod. Akár otthon, akár a szabadban, altatáskor vagy utazáshoz is jó segítsége a családnak. Városi sétákhoz és túrázáshoz is kiváló. Kis önsúlya és jól csomagolhatósága révén bárhová könnyedén magunkkal vihetjük.
A tökéletes kényelemről és gyermeked ideális ortopédiai megtámasztásáról ergonomikusan csatlakozó vállpántok és ívelt formázás gondoskodik. Puhaságát gyapjú közbélése biztosítja. Csomagolása környezetbarát. Minden hordozóhoz praktikus textilzsák.

 

Minőségi, természetes alapanyagokból készült a legnagyobb gonddal kidolgozva minden részlete.

Felhasznált anyagok:

- erős, speciális szövésű, 100% pamut vászon a hordozó teherviselő részein

- PE bélés, hevederek

- kiváló minőségű, nagy teherbírású PE csatok

A hordozó megfelel az EN 13209-2:2005 sz. európai normának, a textilek ÖKOTEX minősítésűek, a babahordozó egyetlen alkotóeloeme sem tartalmaz mérgező, kisbabád számára káros anyagot.

Gyártó: Magyarinda

További információk a termékről és a hordozásról a gyártó honlapján.