Magyarinda Klasszik csatos babahordozó

Share
Bordó buzsáki
Drapp madaras
Fekete zsinóros
Sötétkék betyáros
Szürke keresztszemes
33,900 HUF

A hordozós kor elejétől a végéig használható 3,5 – 20 kg között. Fix tartozékainak köszönhetően mindig minden kéznél van és a legnagyobb biztonságban rögzítve.

Több ponton állítható, hogy minél többféle testalkatra tökéletesen passzoljon, és a hordozós időszak minél nagyobb szakaszát lefedje. A Magyarinda csatos hordozóiban kisbabádat magad felé fordítva hordozd! Bátran választhatsz az elöl, háton vagy csípőn hordozás között is. Vállpántjait akár keresztezve is használhatod. Akár otthon, akár a szabadban, altatáskor vagy utazáshoz is jó segítsége a családnak. Városi sétákhoz és túrázáshoz is kiváló. Kis önsúlya és jól csomagolhatósága révén bárhová könnyedén magunkkal vihetjük.
A tökéletes kényelemről és gyermeked ideális ortopédiai megtámasztásáról ergonomikusan csatlakozó vállpántok és ívelt formázás gondoskodik. Puhaságát gyapjú közbélése biztosítja. Csomagolása környezetbarát. Minden hordozóhoz praktikus textilzsák.

Minőségi, természetes alapanyagokból készült a legnagyobb gonddal kidolgozva minden részlete.

Felhasznált anyagok:

- erős, speciális szövésű, 100% pamut vászon a hordozó teherviselő részein

- PE bélés, hevederek

- kiváló minőségű, nagy teherbírású PE csatok

A hordozó megfelel az EN 13209-2:2005 sz. európai normának, a textilek ÖKOTEX minősítésűek, a babahordozó egyetlen alkotóeloeme sem tartalmaz mérgező, kisbabád számára káros anyagot.

Gyártó: Magyarinda

További információk a termékről és a hordozásról a gyártó honlapján.