EcoNut mosódiós mosógél

Share
4,990 HUF

Mosódió alapú, kiváló tisztító hatású, 100% magyar gyártású szenzitív mosószer.

BIO mosódió felhasználával készült foszfátmentes, pálmaolaj- és szappanmentes termék.

A mosódió főzet mellett kókusz és kukorica alapú cukortenzideket tartalmaz.

30-90°C-ig használható, színes és fehér ruhákhoz egyaránt.

Két illatban:

  • harmatcsepp illattal: Virágos-lágy, de citrusosba hajló illatú, különleges, antiallergén parfümmel.
  • levendula illattal: Természetes levendula illóolajjal. 

100% magyar előállítású termék a mosódió kifőzésétől a csomagoló anyagig. 30% mosódió főzettel. SLS és SLES, foszfát,-és foszfonát mentes. Nincsenek trükkös coco sulphate és társai álnevek! Az 5 literes mosógél kb. 125 mosáshoz elegendő (40 ml/mosás, 4.5kg-s gépbe, átlagosan szennyezett ruhák esetén).

Adagolása: átlagos vízkeménységnél közepesen szennyezett ruháknál 4,5 kilós mosógépnél 1 kupak (= 40 ml) mosószert tegyen. Erősen szennyezett ruhaneműnél másfél kupak (60 ml) szükséges lehet. Kézi mosásnál 5 liter vízhez 1/3 kupak elegendő.

Semmi egyéb adalékot  nem igényel, de  különösen szennyezett ruhaneműnél természetesen a szokásos előkezelések szükségesek lehetnek, pl. mosószódás előáztatás vagy folttisztító só használata.

 

AZ ECONUT MOSÓGÉL ALKALMAS MOSHATÓ PELENKÁK MOSÁSÁHOZ IS! 
 

EGÉSZSÉG & ÖKO SZEMPONTOK:

- a mosódió termése megújuló, fenntartható és gazdaságosan szállítható valamint 100% felhasználható a gyógyszeripartól a mezőgazdaságig.

- nem irritálja a bőrt és a nyálkahártyát, hiszen ez egy gyengéd nem ionos tenzid, kifejezetten javasolt érzékeny bőrűeknek-ideértve a babapopsit a nap 24 órájában

- a növényi saponin (ami nem egyenlő a szappan-nal) jól működik kemény víz esetén is, és nem képez csapadékot  a bőrön vagy  a ruhán, ezért  a textília puha marad, afféle "föld" illattal és a színek is megőrzik élénkségüket.

- a kémiában ismeretes a "hasonló a hasonlóval" elve, ezért a mosódió kivonata kulcs szerepet játszik a mosható, valóban pamutból készült pelusok esetén. A hagyományos mosóporok és szappanok eléggé agresszív anionos tenzidek, és egy idő után hajlamosak a textíliát is roncsolni.

HATÉKONYSÁG:

- Az ECONUT termékekben a modern "zöld" vegyipari megoldásokat párosítottak a mosódió remek kivonatával, egy SZAPPANMENTES formulában, és ami kiemelten fontos, hogy LEVENDULA illatú kiszerelése ILLÓOLAJJAL illatosított és KOZMETIKAI TARTÓSÍTÓSZERREL tartóstották! Jelen ismereteink szerint nincs hasonló termék magyar gyártó üzeméből. Gyapjú és selyem mosásához és így pelenkához is használható természetesen. Ebben a termékben nincs SLS vagy SLeS, sem színezék vagy mesterséges illatanyag!

Kiszerelés: 5 literes kannában