Azzal akartunk foglalkozni amiben hiszünk

Share

Mottónk:

„A világot a példád változtatja meg, nem pedig a véleményed.” (Paulo Coelho)

 

Hiszünk abban, hogy a fenntartható életvitel a vásárlónál kezdődik, és a mi feladatunk, hogy elérhetővé tegyük azon termékeket, melyek hozzájárulnak egy természetesebb, egészségesebb és környezetbarát életvitel kialakításához. Folyamatosan bővülő termékkörünk összeválogatásánál - legyen az kozmetikum vagy élelmiszer - minden esetben a természetes összetevők és a méreganyagmentes alapanyagok jelenlétére helyeztük a hangsúlyt. Nagy szerepet kapnak emellett az újrahasznosított termékek, illetve hogy minél több magyar terméket forgalmazzunk, támogatva ezzel a hazai gyártókat, kistermelőket.


Alapvető szempont volt a kezdetektől, hogy a leírt elvek - az energiatakarékos izzótól a szelektív hulladékgyűjtésig - cégünk működtetése során is megvalósuljanak. Emellett az újrahasználat szellemében csomagolóanyagként már kidobásra szánt dobozokat használunk. Csak a feltétlenül szükséges dokumentumokat nyomtatjuk ki, azt is újrahasznosított papírra. Hisszük, hogy a zöld életvitel nem egy döntés következményeként valósul meg egyik napról a másikra, hanem egy hosszú folyamat, melynek mentén nagyobb összhangba kerülhetünk környezetünkkel. Az odafigyelést igénylő döntéseink - akár a bevásárlás, akár a hulladékkezelési szokásaink során – idővel természetessé válnak, így új rutinok kialakításával lépésről lépésre járulhatunk hozzá a felelős életvitel terjedéséhez.


A kiszállításnál a gyorsaság, a vevőkkel történő kapcsolattartásban pedig a kedvesség a jelszavunk. Ez számunkra nem csupán üres marketingfogás. Hisszük, hogy a figyelmesség nélkülözhetetlen eleme vásárlóink kiszolgálásának.


Kellemes böngészést kívánunk!

 

Szépréti János